Narsismin vaarallinen lumous-luento 6.4.2017 Keravalla

31.3.2017


Luennoitsijana Jari Koponen/Duendo Oy. Luento on maksuton.

Tilaisuus alkaa klo 18:00

Luentopaikka: Duendo Oy, Sibeliuksentie 21, 04200 KERAVA

Emme tarvitse olla narsisteja, perustellaksemme piittamatonta ja jopa väkivaltaista toimintaamme argumenteilla, joille ei todellisuudessa ole mitään muuta pohjaa kuin oma itsekkyys. Syynä voi olla myös omaan traumaan perustuvan selviytymistaidon aiheuttama havaintokyvyn vääristymä.

Kaikki väkivalta (jota itseasiassa toisen kärsimyksestä piittamattomuuskin on) perustuu siihen, että väkivaltaan turvautuva ihminen on pelon vallassa. Sama koskee sekä narsistia että traumatisoitun…utta ihmistä.

Ihminen, joka toimii vahingollisesti ja edesvastuuttomasti oman traumansa pohjalta, voi traumansa aiheuttaneita tunnehaavoja hoitamalla muuttaa toimintansa rakkaudelliseksi.

Narsistin tunnehaavat ovat patologisia (tai hän ei ole narsisti) ja siksi hän ei tunnista tunnehaavoista syntyviä pelkojaan vaan hän elää jatkuvassa hylätyksi tulemisen pelossa - vaikuttipa hän ulkoisesti kuinka vahvalta ja/tai itsevarmalta tahansa. Kaikki, joka on erillistä ja itsessään arvokasta, on narsistille suora uhka, joka on eliminoitava.

"Ei mitään henkilökohtaista" - sanoo naristi ja uskoo vakaasti sanomaansa.

Aiheesta lisää "Narsismin vaarallinen lumous" -luennollani to 6.4.2017

Ilmoittautumiset facebookissa:

https://www.facebook.com/events/1844624552527338/

Lisätietoja:

www.duendo.fi