Nut ry. hakee vertaistukikoordinaattoria

4.12.2017

Työssäsi vastaat valtakunnallisesta vertaistukitoiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu mm. vapaaehtoistoimijoidemme työn laadukas mahdollistaminen kehittämällä vertaistyöntekijöiden koulutuksia ja koulutusmateriaaleja sekä kouluttamalla itse vapaaehtoisiamme.
Toimit linkkinä jäsenistön, vertaistyöntekijöiden, narsistien uhrien ja yhteistyökumppaneidemme välillä. Lisäksi huolehdit monipuolisista toimistotehtävistä ja tietojärjestelmistä, jäsenasioista, viestinnästä sekä tilaisuuksien järjestämisestä. Mahdollisuus etäpäiviin.

Odotamme sinulta kokemusta ja osaamista vertaistukitoiminnasta ja ohjaamisesta/kouluttamisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Lisäksi erinomaiset tietotekniset taidot ja erilaisten järjestelmien tuntemus (mm. Nekkari tai muu jäsenrekisteri, nettisivujen päivitys, sähköpostien ja mobiiliyhteyksien hallinnointi) ovat välttämättömiä työssä onnistumiseksi. Olet itseohjautuva, tehokas ja toimeen tarttuva, mutta myös yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 14.1.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@narsistienuhrientuki.fi.