Terapeuttipalveluita

Yhdistys välittää narsismia kokeneita ja/tai tuntevia terapiapalvelujen tarjoajia. Terapiasuuntaukset ja -muodot vaihtelevat tuottajan mukaan.

Espoo

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Hanna Salomaa

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sosionomiopiskelija

Tarjoan pitkälle hiottua, kokemuksellista apua persoonallisuushäiriöisestä irtautumiseen ja kokemuksesta toipumiseen. Veloitan 70 euroa 90 min. tapaamisesta. Asiakkaani päättävät, kuinka monta tapaamista he kokevat tarpeelliseksi jatkaakseen elämässään eteenpäin. Tapaamiset sovitaan asiakaskohtaisesti Espoossa tai Helsingissä.

Keväällä 2018 tarjolla myös 4 kpl viikonloppukursseja Helsingin aikuisopistolla: lisätietoja aikataulun mukaisesti http://helao.fi/fi/etusivu/

Kysy lisää ja varaa aika: 050-3300698 tai hanna.salomaa@pilkilo.fi


Espoo

Mentoritas

Hän on parisuhteessasi, vanhemmuudessasi tai työpaikallasi. Hän uhkailee, kiristää, manipuloi ja raivoaa, kun asiat eivät mene hänen mielensä mukaisesti. Hän valehtelee, tekee kiusaa, vahingoittaa ja rikkoo käytöksellään läheisiään. Hän saa sinut jopa joskus harkitsemaan itsemurhaa ilman, että on sormellakaan koskenut.

Pelasta itsesi! Valitettavasti usein ilmiön lonkerot ovat kiinni sinussa pitkään. Irrottautumiseen saatat tarvita ulkopuolista apua.

Minä tunnen ilmiön, sen tuoman epätoivon, tuskan ja pelon, ja haluan tukea sinua kohti sinun omannäköistä elämääsi. Ota yhteyttä pian!

Tarjolla yhden tai useamman tapaamisen paketteja riippuen tarpeestasi ja tilanteestasi – ota yhteyttä info@mentoritas.fi

Maritta Joki, p. 040-5314637
Ihminen tavattavissa Mentor, kognitiivinen lyhytpsykoterapeutti
Vastaanotto Espoon Leppävaarassa.
www.mentoritas.fi


Helsinki

Tmi Terapeuttinen keskusteluapu Jenni Kiviniemi

Ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja. 

Olen perehtynyt lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähi-ihmissuhteissa kokeneiden auttamiseen, niin henkilökohtaisen, kuin koulutukseni ja työni, sekä vertaistuen tuoman tietotaidon myötä. Terapiatyön lisäksi vedän kursseja, sekä luento ja keskustelutilaisuuksia narsismista ja lähisuhdeväkivallasta toipumiseksi.

Terapiaan voi tulla minkä tahansa itselle kokeman ongelman tai haasteen kanssa.

Milloin ongelma on sitten niin suuri, että terapiaan kannattaa tulla? Aina silloin, kun haluaa ja tarvitsee ulkopuolisen, ammattilaisen apua ja tukea tilanteeseensa, sekä selkeyttä omiin ajatuksiin.

Varaa terapia-aika helposti ja nopeasti nettiajanvarauskalenteristani: https://jennikiviniemi.fi/ajanvaraus/

Vastaanotto: Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki.

Hinnat:

Yksilöterapia

Tutustumiskäynti: 45min  /  55e

Seuraavat kerrat: 45min  /  73e

Neljän kerran terapiapaketti

Aluksi tutustumiskäynti 45min / 55e, jonka jälkeen terapiapaketin aloittamisesta sovitaan asiakkaan niin tahtoessa.

4 x 45min / 270e

Lue lisää terapiapaketista nettisivuiltani: https://jennikiviniemi.fi/tukea-terapiaa/kolmen-kerran-terapiapaketti-henkista-vakivaltaa-lahi-ihmissuhteissa-kokeneiden-avuksi/

Puhelinterapia

Tutustumiskerta: 45 min / 55e

Seuraavat kerrat: 45 min / 69e

Pari-/ perheterapia

90min / 140e

Kela-korvaus ja kuntoutuspsykoterapia ei mahdollinen englantilaisen yliopistokoulutuksen vuoksi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 

Lisätietoja terapiasta ja blogi: https://jennikiviniemi.fi  Tietoa, tukea ja apua: http://narsismi.info/

Tykkää ja seuraa Facebookissa: https://www.facebook.com/terapeuttistakeskusteluapua/

https://m.facebook.com/narsismi.info/

YHTEYSTIEDOT: jenni@kiviniemi.fi    p. 040-7228546Helsinki

Psykologipalvelu Raudanjoki / Hypnopia

Olen psykologi ja kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti (ET, KELA-pätevyys). Erikoistuiskoulutusta minulla on myös oikeuspsykologiaan ja hypnoterapiaan.

Olen työskennellyt 10 vuotta vankeinhoidon ja oikeuspsykiatrian alalla mm. vankilapsykologina. Erityisosaamistani ovat persoonallisuushäiriöt, psykopatia ja narsismi sekä näihin liittyvä manipulaatio, hyväksikäyttö, väkivalta ja muu traumatisoituminen. Tunnen myös hyvin narsismin osana uskonnollista väkivaltaa, ja olen mukana Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnassa. Minulla on myös omakohtaista uhrikokemusta narsismiin liittyen.

Hinta: 95 e / 45 min.

Vastaanotto: keskiviikkoiltaisin Arkadiankatu 21 A 14, 00100 Helsinki
Mahdollisuus myös nettiterapiaan (Skype) tai muuhun etäkkonsultointiin
Lisätietoja netissä: www.hypnopia.fi/ ja FaceBook: HypnoPia
Helsinki

Lotta Therapy  

Puh. 0465535105 (Jätä tekstiviesti jos en pysty vastaamaan) tai Lottatherapy@gmail.com

Olen psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut ja ratkaisukeskeistä psykoterapiaa sekä kehopsykoterapiaopintoja suorittava fysioterapeutti, sekä työnohjaaja (STORY). Tunnen hyvin ilmiöt ja miten nämä voivat vaikuttaa kehoon, mieleen sekä arjessa jaksamiseen. Tarjoan kehollisia menetelmiä jos et jaksa keskustella, edetään sinun voimavarojesi ja tilanteesi mukaan. Olen tottunut työskentelemään tulkin välityksellä, sekä ruotsiksi. I offer therapy in english also.

Tunnen hyvin narsismin ja sen, miten tukea huoltajuusoikeudenkäynnissä olevaa vanhempaa.

Ensimmäinen istuntokerta on tutustumiskäynti (25€/45min), joka ei velvoita jatkoon. Työhuoneeni on osoitteessa Hietalahdenranta 13, Helsingissä. Tutustumiskäynnin aikana kartoitetaan tilannettasi ja sovitaan yhdessä miten jatketaan. (40€/45min).


Helsinki

Tunne & Hyvinvointi Oy

Ihminen tavattavissa -terapeutti

Omakohtaiset kokemukseni narsistien uhrina ja oma toipumiseni on muodostunut voimavaraksi, jonka olen kokenut suureksi hyödyksi myös terapeutin työssäni. Narsismi on vaikeasti tunnistettava ilmiö, joka aiheuttaa sen läheisyydessä oleville kärsimystä ja pahaa oloa niin parisuhteissa, perheissä kuin myös työyhteisöissä. Lähtemiseen, poissa pysymiseen sekä toipumiseen ihminen tarvitsee tukea. Älä jää yksin vaikean tilanteesi kanssa, tarjoan sinulle tarvitsemaasi tukea. Tunnistamalla tunteitasi paremmin ja tiedostamalla omat rajasi, on sinun helpompi olla silloin myös oman itsesi puolella.

Ota yhteyttä - Anne Ollikainen p. 040 520 1416 tai anne@tunnejahyvinvointi.fi

Vastaanotto Helsingin Kannelmäessä https://www.tunnejahyvinvointi.fi/

Tarjoan mahdollisuuden kolmen kerran tutustumiskäynteihin hintaan 55€ / 60 min. Tutustumiskäyntien jälkeen normaali hinta tapaamisille on 70€ / 60 min. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille käynnit ovat hintaan 45€ / 60 min. Hinnat sisältävät alv 24%.

Lämpimästi tervetuloa!

Lopputyöni liittyy narsismiin ja on nimeltään; Lapsuuden varjo, Narsistisen vanhemman vaikutukset lapsen kasvuun, kehitykseen ja aikuisuuteen. Lopputyöni on luettavissa täältä: https://tunnejahyvinvointi.fi/lopputyo/lopputyo_anne_ollikainen_2403.pdf

Lappeenranta, Etelä-Karjala

Perhevalmentaja ja työyhteisövalmentaja Ari Koponen

Tarjoan terapiaa kognitiivisin ja pääasiassa ratkaisukeskeisin menetelmin. Kymmenen vuoden ajan olen tutkinut narsismia ja auttanut monia uhreja vapautumaan narsistin otteesta. Työtä mielen hyväksi olen tehnyt jo kaksikymmentäseitsemän vuotta.

Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen ihminen ja autan sinua löytämään tien onnellisen elämään.

Vastaanottoni on Lappeenrannassa, tapaamiset voidaan toteuttaa myös skypen kautta.

Tapaaminen 75 e / 90 min

Valmistun joulukuussa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Ari Koponen

044 389 8425

avointie@luukku.com

www.avointie.fi


Rauma/Satakunta

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Lena Girs

APUA AHDISTAVAAN OLOTILAAN!
Oletko tullut petetyksi, jätetyksi tai muutoin huonosti kohdelluksi parisuhteessasi? Kaipaatko tukea ja uusia näkökulmia miten päästä eteenpäin ahdistavassa tilanteessa, miten löytää uudelleen elämänilo ja tasapaino?

Olen vuonna 2017 valmistunut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja teen terapiatyötä päätoimeni ohella. Haluan auttaa petollisen kumppanin vaikutuspiiriin joutuneita uuteen alkuun. Olen yli 50-vuotias, joten elämänkokemusta iloista, suruista, pelosta ja isoistakin menetyksistä on ehtinyt matkani varrella kertymään. Olen selvinnyt niistä ja voimissani! Minulla on myös omakohtaista kokemusta narsistisesta puolisosta, avioerosta ja ositusriidasta, joten tunnen narsistisen persoonan toimintamallin, sekä miten se vaikuttaa toiseen osapuoleen ja miten tuosta kaikesta selviää. Voin auttaa Sinua löytämään uusia ajatusmalleja kohti muutosta parempaan elämään ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja kokemukseni avulla.

Terapiaistunnot ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Sinä itse päätät montako terapiakäyntiä tarvitset. Ensisijaisesti suosin henkilökohtaista tapaamista, mutta tarvittaessa terapiakäynti voidaan käydä myös puhelimitse tai skypellä.

Tarjoan vastaanottoaikoja arki-illoille ja viikonlopuille. 
Otan vastaan kotonani.
Tavoitat minut numerosta 050 917 6574. Mikäli en vastaa, niin laita tekstiviesti niin otan Sinuun yhteyttä. 
Voit myös laittaa sähköpostia lena.girs1@gmail.com, kertoa hieman tilanteestasi ja varata ajan.
Hinnat:

Tutustumiskäynti

45min 40,00€ 

Yksilöterapia

45 min 65,00€ / 90 min 90,00€ 

Puhelinterapia tai skype

45 min  60,00€ / 90 min  85,00€

Teen sopimuksen mukaan myös kotikäyntejä max. 20km/suunta. Matkaveloitus 20€-40€/matka + terapiaveloitus.

Turku / koko Suomi

Balance Line Terapiapalvelut, KT terapeutti Tuija Kannisto-Karonen

Narsistin kohteeksi joutunut, älä jää yksin tilanteeseen. Hanki apua ja selviydy – se on mahdollista!

Olen kasvatustieteen tohtori ja suorittanut ratkaisukeskeisen terapeuttikoulutuksen sekä valmistumassa oleva kognitiivinen lyhytterapeutti. Olen myös psykologian opettaja ja minulla on pitkä kokemus psykologisesta ohjaustyöstä. Aloitin 1.8.2018 opiskelun Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa kognitiivis-integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Opiskelu tapahtuu työnohessa.

Tunnen hyvin narsistin toimintamallin ja sen vaikutukset kohteeseen. Tarjoan sinulle avuksi terapiaa, joka antaa välineitä jäsentää ajatuksia ja tiedostaa tapahtumien ja omien tunnetilojen välisiä yhteyksiä sekä löytää uudenlaisia ajatusmalleja, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi muutoksen.

NOPEA PÄÄSY TERAPIAAN! Soita ja varaa aika: ma-pe klo 9-17 puh. 020 741 5070. Muina aikoina voit laittaa soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostina: info[at]balanceline.fi. 

PUHELINTERAPIA-AIKOJA MYÖS ILTAISIN SOPIMUKSEN MUKAAN JA LAUANTAISIN KLO 14-16. Jos vaikka asut pitkän matkan päässä, niin puhelinterapia tavoittaa sinut helpommin. Puhelinterapia etenee samalla tavalla kuin muutkin terapiakäynnit. Soitan sinulle ilmoittamaasi numeroon, joten sinulle puhelusta ei tule muita kuluja kuin terapiamaksu 45€/45min., 55€/60min. (Tutustumiskäyntihinta ei koske puhelinterapiaa.) 

Terapiaprosessi alkaa yhteydenotollasi. Ensimmäinen istuntokerta on tutustumiskäynti (25€/45min), joka ei velvoita jatkoon. Tutustumiskäynnin aikana kartoitamme tilannettasi. Tämän jälkeen voit päättää haluatko jatkaa terapiaistuntoja, joiden aikana käsittelemme tarkemmin tilannettasi (58€/45min, 68€/60min. ja 78€/90min). Opiskelijat voivat osallistua myös opintoterapiaan (48€/45min., 58€/60min. ja 68€/90min.) 

Olet lämpimästi tervetullut! Vastaan mielelläni tiedusteluihin. Kotisivut: www.balancelineterapiapalvelut.com ja Facebookissa: https://www.facebook.com/balancelineterapia