Terapeuttipalveluita

TERAPEUTIT HUOM!

Keräämme kotisivuillemme listaa terapiapalveluista.

Sinulla tulisi olla omakohtaista kokemusta narsismista.

Saat palvelullesi näkyvyyttä edulliseen vuosihintaan.

Mikäli haluat oman ilmoituksesi listallemme tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon:

yhdistys@narsistienuhrientuki.fi

 

Yhdistys välittää narsismia kokeneita ja tuntevia terapiapalvelujen tarjoajia. Terapiasuuntaukset ja -muodot vaihtelevat tuottajan mukaan.

Espoo, Helsinki, koko Suomi

Hellsten Terapiapalvelut 

Saat apua nyt.  Lähetä sähköpostiviesti ja kerro, haluatko tavata vastaanottotiloissa vai videoyhteyden välityksellä. 

Vastaanottotiloissa  tai videoyhteydellä 45 min, josta sinulle jää maksettavaksi 53 € SV-korvauksen jälkeen. (=Kelan korvaus kaikille asiakkaille). Vastaanottotilat ovat Helsingissä Kampin kauppakeskuksen vieressä. (tai tapaaminen Espoossa).  

Olen kokenut lääkäri ja tällä hetkellä psykoterapeuttikoulutuksessa.

Yhteystiedot: hellstenmaarit@gmail.com

 

Espoo

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Hanna Salomaa

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, sosionomiopiskelija

Tarjoan pitkälle hiottua, kokemuksellista apua persoonallisuushäiriöisestä irtautumiseen ja kokemuksesta toipumiseen. Veloitan 70 euroa 90 min. tapaamisesta. Asiakkaani päättävät, kuinka monta tapaamista he kokevat tarpeelliseksi jatkaakseen elämässään eteenpäin. Tapaamiset sovitaan asiakaskohtaisesti Espoossa tai Helsingissä.

Keväällä 2018 tarjolla myös 4 kpl viikonloppukursseja Helsingin aikuisopistolla: lisätietoja aikataulun mukaisesti http://helao.fi/fi/etusivu/

Kysy lisää ja varaa aika: 050-3300698 tai hanna.salomaa@pilkilo.fi

 

Espoo

Mentoritas

Hän on parisuhteessasi, vanhemmuudessasi tai työpaikallasi. Hän uhkailee, kiristää, manipuloi ja raivoaa, kun asiat eivät mene hänen mielensä mukaisesti. Hän valehtelee, tekee kiusaa, vahingoittaa ja rikkoo käytöksellään läheisiään. Hän saa sinut jopa joskus harkitsemaan itsemurhaa ilman, että on sormellakaan koskenut.

Pelasta itsesi! Valitettavasti usein ilmiön lonkerot ovat kiinni sinussa pitkään. Irrottautumiseen saatat tarvita ulkopuolista apua.

Minä tunnen ilmiön, sen tuoman epätoivon, tuskan ja pelon, ja haluan tukea sinua kohti sinun omannäköistä elämääsi. Ota yhteyttä pian!

Tarjolla yhden tai useamman tapaamisen paketteja riippuen tarpeestasi ja tilanteestasi – ota yhteyttä info@mentoritas.fi

Maritta Joki, p. 040-5314637
Ihminen tavattavissa Mentor, kognitiivinen lyhytpsykoterapeutti
Vastaanotto Espoon Leppävaarassa.
www.mentoritas.fi

 

 

Helsinki

Tmi Terapeuttinen keskusteluapu Jenni Kiviniemi

Ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja. 

Minulla on kokemusta narsistisesta persoonallisuushäiriöstä yli viidentoista vuoden ajalta mielenterveys- ja terapiatyöstä sekä henkilökohtaisten kokemusteni kautta. Kohdistan terapiatyötäni lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneille.

Varaa terapia-aika helposti ja nopeasti nettiajanvarauskalenteristani: https://jennikiviniemi.fi/ajanvaraus/

Vastaanotto: Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki, ti, to ja pe.

Puhelinterapia-aikoja ma-pe. 

Puhelinterapian on todettu olevan yhtä vaikuttava tapa toteuttaa terapiaa, kuin kasvotustenkin käytävät keskustelut.

Hinnat:

Yksilöterapia

Tutustumiskäynti: 45min  /  55e

Seuraavat kerrat: 45min  /  73e

Tutustumiskäynti: 90min. / 90e. Seuraavat kerrat 95e

Puhelinterapia

Tutustumiskerta: 45min  /  55e

Seuraavat kerrat: 45min  / 69e

Tutustumiskerta: 90min / 90e. Seuraavat kerrat 90e

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %.

Kela-korvaus ja kuntoutuspsykoterapia ei mahdollinen englantilaisen yliopistokoulutuksen vuoksi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 

Lisätietoja terapiasta ja blogi: https://jennikiviniemi.fi  Tietoa, tukea ja apua: http://narsismi.info/

Tykkää ja seuraa Facebookissa: https://www.facebook.com/terapeuttistakeskusteluapua/

https://m.facebook.com/narsismi.info/ 

YHTEYSTIEDOT: terapeuttinen.keskusteluapu@gmail.com p. 040-7228546 

 

 

Helsinki

Psykologipalvelu Raudanjoki / Hypnopia

Olen psykologi ja kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti (ET, KELA-pätevyys). Erikoistuiskoulutusta minulla on myös oikeuspsykologiaan ja hypnoterapiaan.

Olen työskennellyt 10 vuotta vankeinhoidon ja oikeuspsykiatrian alalla mm. vankilapsykologina. Erityisosaamistani ovat persoonallisuushäiriöt, psykopatia ja narsismi sekä näihin liittyvä manipulaatio, hyväksikäyttö, väkivalta ja muu traumatisoituminen. Tunnen myös hyvin narsismin osana uskonnollista väkivaltaa, ja olen mukana Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnassa. Minulla on myös omakohtaista uhrikokemusta narsismiin liittyen.

Hinta: 95 e / 45 min.

Vastaanotto: keskiviikkoiltaisin Arkadiankatu 21 A 14, 00100 Helsinki
Mahdollisuus myös nettiterapiaan (Skype) tai muuhun etäkkonsultointiin
Lisätietoja netissä: www.hypnopia.fi/ ja FaceBook: HypnoPia

 

Helsinki

Lotta Therapy  

Puh. 0465535105 (Jätä tekstiviesti jos en pysty vastaamaan) tai Lottatherapy@gmail.com

 

Olen psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut ja ratkaisukeskeistä psykoterapiaa sekä kehopsykoterapiaopintoja suorittava fysioterapeutti, sekä työnohjaaja (STORY). Tunnen hyvin ilmiöt ja miten nämä voivat vaikuttaa kehoon, mieleen sekä arjessa jaksamiseen. Tarjoan kehollisia menetelmiä jos et jaksa keskustella, edetään sinun voimavarojesi ja tilanteesi mukaan. Olen tottunut työskentelemään tulkin välityksellä, sekä ruotsiksi. I offer therapy in english also.

Tunnen hyvin narsismin ja sen, miten tukea huoltajuusoikeudenkäynnissä olevaa vanhempaa.

Ensimmäinen istuntokerta on tutustumiskäynti (25€/45min), joka ei velvoita jatkoon. Työhuoneeni on osoitteessa Hietalahdenranta 13, Helsingissä. Tutustumiskäynnin aikana kartoitetaan tilannettasi ja sovitaan yhdessä miten jatketaan. (40€/45min).

 

 

 

Lappeenranta, Etelä-Karjala

Perhevalmentaja ja työyhteisövalmentaja Ari Koponen

Tarjoan terapiaa kognitiivisin ja pääasiassa ratkaisukeskeisin menetelmin. Kymmenen vuoden ajan olen tutkinut narsismia ja auttanut monia uhreja vapautumaan narsistin otteesta. Työtä mielen hyväksi olen tehnyt jo kaksikymmentäseitsemän vuotta.

Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen ihminen ja autan sinua löytämään tien onnellisen elämään.

Vastaanottoni on Lappeenrannassa, tapaamiset voidaan toteuttaa myös skypen kautta.

Tapaaminen 75 e / 90 min

Valmistun joulukuussa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Ari Koponen

044 389 8425

avointie@luukku.com

www.avointie.fi

 

Turku / Koko Suomi

Balance Line Terapiapalvelut, KT, terapeutti Tuija Kannisto-Karonen

Narsistin kohteeksi joutunut, älä jää yksin tilanteeseen. Hanki apua ja selviydy – se on mahdollista!

Olen kasvatustieteen tohtori ja suorittanut ratkaisukeskeisen terapeuttikoulutuksen sekä valmistumassa oleva kognitiivinen lyhytterapeutti. Olen myös psykologian opettaja ja minulla on pitkä kokemus psykologisesta ohjaustyöstä. Aloitin 1.8.2018 opiskelun Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa kognitiivis-integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Opiskelu tapahtuu työnohessa.

Tunnen hyvin narsistin toimintamallin ja sen vaikutukset kohteeseen. Tarjoan sinulle avuksi terapiaa, joka antaa välineitä jäsentää ajatuksia ja tiedostaa tapahtumien ja omien tunnetilojen välisiä yhteyksiä sekä löytää uudenlaisia ajatusmalleja, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi muutoksen.

NOPEA PÄÄSY TERAPIAAN! Soita ja varaa aika: ma-pe klo 9-17 puh. 020 741 5070. Muina aikoina voit laittaa soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostina: info[at]balanceline.fi. PUHELINTERAPIA-AIKOJA MYÖS ILTAISIN SOPIMUKSEN MUKAAN JA LAUANTAISIN KLO 14-16. Jos vaikka asut pitkän matkan päässä, niin puhelinterapia tavoittaa sinut helpommin. Puhelinterapia etenee samalla tavalla kuin muutkin terapiakäynnit. Soitan sinulle ilmoittamaasi numeroon, joten sinulle puhelusta ei tule muita kuluja kuin terapiamaksu 45€/45min., 55€/60min. (Tutustumiskäyntihinta ei koske puhelinterapiaa.) 

Terapiaprosessi alkaa yhteydenotollasi. Ensimmäinen istuntokerta on tutustumiskäynti (25€/45min), joka ei velvoita jatkoon. Tutustumiskäynnin aikana kartoitamme tilannettasi. Tämän jälkeen voit päättää haluatko jatkaa terapiaistuntoja, joiden aikana käsittelemme tarkemmin tilannettasi (58€/45min, 68€/60min. ja 78€/90min). Opiskelijat voivat osallistua myös opintoterapiaan (48€/45min., 58€/60min. ja 68€/90min.) 

Olet lämpimästi tervetullut! Vastaan mielelläni tiedusteluihin. Kotisivut: www.balancelineterapiapalvelut.com ja Facebookissa: https://www.facebook.com/balancelineterapia