Toimintamme

Yhdistyksemme tarjoaa vertaistuelliseen ja kokemukselliseen tieto-taitoon pohjautuvia tukipalveluja. Lisäksi haluamme jakaa laajan asiantuntijaverkostomme kautta tietoa narsismista ja narsistisen oireyhtymän tunnusmerkeistä eri viranomaistahoille. Tällä hetkellä meidän toimintamuotojamme ovat vertaistukiryhmät eri puolella Suomea ja vertaistukipuhelintoiminta neljä kertaa viikossa sekä koulutus- ja tiedotustoiminta.

Toimintaamme osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja se on jo olemassa olevia palveluja täydentävää toimintaa. Vertaistuellinen toiminta ei korvaa ammattiauttajien tarjoamia palveluja. Vertaistukitoiminnassa kohtaavat samanlaisessa elämäntilanteessa elävät tai samanlaisia kokemuksia omaavat ihmiset toinen toistaan tukien. Sekä vertaistukiryhmiemme vetäjät että vertaistukipuhelimen vertaisohjaajat ovat yhdistyksemme jäseniä ja kouluttamia henkilöitä.

Jos haluat osallistua yhdistyksemme toimintaan, voit olla suoraan yhteydessä ryhmänvetäjään tai yhdistyksen toimistoon. Olet tervetullut mukaan toimintaan ja yhdistykseen!