Ilmainen Mielenterveys elämäntaitona (MTEA1) -koulutus Turussa 8.-9.3.

13.2.2018

Nut ry. järjestää koulutuksen yhdessä Suomen Mielenterveysseuran kanssa ja siihen mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen umpeutuu 21.2. klo 16. Toimi nopeasti!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä:

https://goo.gl/forms/k9Cq1hZfSlnl0LdJ3

 

Mielenterveyden ensiapu 1© (MTEA1©) -koulutuksen tarkoituksena on mielenterveyden edistäminen vahvistamalla osallistujien mielenterveystaitoja. Koulutus on

1) Terveyttä ja hyvinvointia edistävä (salutogeeninen)

2) Voimavarakeskeinen

3) Keskusteleva, sisältäen tehtävien tekemistä

4) Kaikille, tavallisille ihmisille, soveltuva


Koulutuksen teemat ovat:
● Mitä hyvä mielenterveys on?
● Tunnetaidot
● Elämän monet kriisit
● Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
● Arjen taidot


Koulutus on laajuudeltaan 12 tuntia. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 9.00-16.00, lounastauko 12-13 (omakustanteinen). Suomen mielenterveysseura tukee koulutusta ja se on osallistujille ilmainen. Koulutukseen kuuluu kurssikirja, jonka osallistujat saavat  koulutuksesta maksutta omakseen. Koulutuksen ryhmäkoko on noin 15-20 osallistujaa. Koulutuksen tarkoitus on olla ennaltaehkäisevä, koulutus ei siis ole hoitava. Jos osallistujilla on elämässään akuutteja, käsittelemistä vaativia asioita, koulutukseen osallistumista kannattaa harkita. Koulutus ei vaadi valmistautumista tai aiempaa koulutusta. Koulutuksessa kerrotaan myös miten ja milloin osallistujien on mahdollista osallistua MTEA1©-kouluttajakoulutukseen niin halutessaan.

MTEA1© -koulutus on kehitetty Suomen mielenterveysseurassa. MTEA1© -koulutus on valittu Suomen hallituksen terveyttä ja hyvinvointia edistävään kärkihankkeeseen.

 

Ystävällisin terveisin,

Mikko Kolehmainen, Psykologian kandidaatti (kouluttaja)
MielenKunto (tmi)
mielenkunto@gmail.com / www.mielenkunto.fi