Tietoa narsismista

Epätietoisuus on monta kertaa ihmistä lamaannuttava ja pelottava asia. Ongelman tai ongelmien tullessa vastaan, haluamme löytää oikeaa tietoa mahdollisimman nopeasti. Olemme koonneet tälle sivustolle yleisesti tietoa narsismista ja narsistisesta persoonallisuushäiriöstä.

Lisäksi voit perehtyä sivustollamme asiantuntijoidemme kirjoittamiin artikkeleihin sekä muihin valmiisiin aineistoihin. He ovat kirjoittaneet paljon kirjallisuutta liittyen narsismiin. Kiitos Teille hyvistä kirjoituksistanne, saamastamme tuesta, hyvistä kehitysehdotuksistanne ja palautteesta.

Haluamme kiittää myös muita yhdistyksiä, yrityksiä, organisaatioita ja yksityisiä tahoja, jotka ovat tukeneet toimintaame niin tiedollisesti, kuin taidollisestikin ja mahdollistaneet omien ammattimaisten artikkeleidensa ja kirjoituksiensa julkaisun kotisivuillamme.

Te kaikki olette kanssamme jakamassa tietoa narsismista ja näin yhdessä tukemassa narsistien uhreja mahdollisimman hyvin ja oikea-aikaisesti.

Otamme mielellämme vastaan ja julkaisemme myös jatkossa tällä sivulla asiantuntijoiden kirjoituksia ja artikkeleita. Lisäksi olemme kiinnostuneita julkaisemaan narsismia käsitteleviä lehtikirjoituksia ja -artikkeleita.

Richard Grannon: Narsistinen katoinkohtelu

Mukana mm. Richard Grannon ja Sam Vaknin.

Tekstitetty suomeksi.